Danish Little Closet

We are selling a high quality diapers from Germany at a reasonable and affordable price.

Kami di Danish Little Closet amat prihatin dengan cara ibu bapa zaman ini mengawal perbelanjaan jadi mengapa perlu berbelanja lebih untuk diapers bayi sedangkan anda boleh mendapatkannya pada harga yang sangat berpatutan tetapi masih berkualiti malah lebih bagus daripada yang terdapat dipasaran.

Hanya sekeping saja untuk semalam dan anda serta bayi boleh tidur lena dan bangun dengan penuh senyuman keesokan harinya.

earn EXTRA money...click here and register

OFFER!! OFFER!! OFFER!!

Sempena pembukaan blog ~Danish Little Closet~, kami sedang melancarkan Jualan Murah ke semua barangan kami. Offer prices bagi setiap barangan is valid for purchase min of 2 packs per customer bg diapers.

FREE normal postage bagi semua produk diapers kami. (min 2 packs per customer)

News news news..........

Kami akan meluaskan perniagaan kami dengan jualan pakaian2 bayi berjenama. Nantikan kemunculannya pada May 2010.

Antara jenama-jenama tersebut:
1. Baby GAP
2. Carter
3. SEED
4. Soda
5. Osh Kosh
6. Polo


| Diapers Intro |

Diaper ini adalah yang terbaik dan adalah diaper No. 1 di eropah. Dikategorikan sebagai diaper premium. Ianya datang terus dari kilang pengeluar dari Germany secara original packaging. Kesemua diaper ini adalah sangat sesuai untuk bayi @ kanak-kanak berkulit sensitif. Kualiti diaper-diaper ini sama seperti premium diaper di pasaran TEMPATAN contohnya Mamy Poko, Huggies tetapi dijual pada harga yang berpatutan. Terdapat 2 jenis diaper yang dijual:
1)    Grade A – Premium diaper. QUALITI STANDARD seperti diaper yang berada di pasaran (supermarket).
2)   Grade B – Kualiti yang same seperti grade A tetapi terdapat sedikit kekurangan. Menjimatkan (harga yang murah)

Ciri-ciri Diapers: 
1)    100% Cloth base-jenis kain seperti mamipoko/huggies di pasaran (lembut) 
2)    Magic Tape- tape yang boleh dipasang berulang kali (ex: Mamy poko, Huggies)
3)    Leakguard-membantu mengelak bocoran. 
4)    Boleh pakai siang dan malam. kadar resapan yang tinggi membolehkan diaper ini dipakai waktu malam..tidak perlu membeli jenama berbeza. Diaper Europe boleh digunakan min 8 jam dan mak 15 jam pemakaian (sekeping semalam).
Namun utk anak yang kencing terlalu kuat disarankan menyalinkan lampin tersebut sekali lagi sebelum tido. Bagi yang normal,salin sewaktu mandi petang boleh bertahan sehingga esok pagi.
Apa itu Grade A? 
·                     Grade A adalah diaper yang diimport siap pek dari negara pengeluar/asal. 
·                     Ianya telah melepasi QC kilang berkenaan, 100% berkeadaan baik. 
·                     Grade A dijual di negara pengeluar/asal di pasaran terbuka (supermarket, kedai)
·                     Original Packaging
Contoh : Mots D’Enfants, Little Ones ECO, Moltex, Toujours and Babysmiles 

Apa itu Grade B? 
Grade B adalah diaper yang tidak memenuhi QC kilang pengeluar dan tidak boleh dipek untuk dijual negara tersebut. Biasanya apabila proses print diaper di kilang terganggu (contoh mesin jem) terdapat diaper yang rosak dalam production line diaper tersebut. Kilang akan reject whole line. Ianya kemudian dijual kepada agen yang membeli grade B ini untuk dijual ke luar negara. Agen akan mengumpul grade B dari kilang berlainan. Apabila agen mendapat order dari pengimport ia kan menimbang diaper grade B ini dan dimampatkan (compress) sebelum dimuatkan di dalam kontena. 

Grade B adalah diaper yang diimport dalam ‘bales’ yang telah di ‘compress”. Sebab itu grade B yang sampai terdapat pelbagai jenis gambar, rupa dan kaler diaper. Apa yang datang dalam kontena tersebut, itulah stok yang kami jual. Apabila grade B sampai di kilang pengimport di Malaysia, kerja-kerja memproses diaper dilakukan secara manual oleh pekerja di kilang; 
- MEMILIH dan MENGASINGKAN : memilih hanya diaper yang cukup syarat untuk dipek
- MEMBUNGKUS/PEK : diaper yang telah dipilih akan dipek dlm plastik biasa) 
Contoh : Diaper PantsPelanggan diharap supaya memahami grade diaper yang kami jual sebelum mengambil keputusan membeli. Dan kenalpasti setiap dealer mereka berurusan bagi mengelakkan salah mendapat maklumat mengenai diaper atau salah mendapat stok.

Sekiranya ada mengharap QUALITI STANDARD diaper di pasaran, belilah GRADE A. Dan sekiranya anda boleh menerima kekurangan tetapi mahukan SERAPAN dan PENJIMATAN belilah, GRADE B.

Bagi pelanggan baru yang pertama kali ingin mencuba diaper ini, sekiranya was-was tentang keserasian dan serapannya kami nasihatkan supaya mencuba "TRIAL PACK" yang ada dijual.

Ingin menambah pendapatan secara sampingan?
-Kami juga mengalu-alukan sesiapa yang ingin menjadi agent Diapers. Kami menyediakan khidmat belian secara borong pada harga yang rendah.
Syarat-syarat agent:
1)      First time order : minimum 10 pack (mix of brand)
2)      Repeat order : minimum 8 pack
3)      Email kami di danishlittlecloset@gmail.com untuk mendapatkan katalog dan harga 
4)      Membuat pembayaran penuh sebelum penghantaran dilakukan.
5)      Harga yang ditawarkan secara borong tidak termasuk yuran penghantaran. FREE delivery charges for order of 50 packs. LETS  GRAP !!!!

note: belian borong bagi accessories dan pakaian bayi juga disediakan (tertakluk kepada stock availability)