Danish Little Closet

We are selling a high quality diapers from Germany at a reasonable and affordable price.

Kami di Danish Little Closet amat prihatin dengan cara ibu bapa zaman ini mengawal perbelanjaan jadi mengapa perlu berbelanja lebih untuk diapers bayi sedangkan anda boleh mendapatkannya pada harga yang sangat berpatutan tetapi masih berkualiti malah lebih bagus daripada yang terdapat dipasaran.

Hanya sekeping saja untuk semalam dan anda serta bayi boleh tidur lena dan bangun dengan penuh senyuman keesokan harinya.

earn EXTRA money...click here and register

OFFER!! OFFER!! OFFER!!

Sempena pembukaan blog ~Danish Little Closet~, kami sedang melancarkan Jualan Murah ke semua barangan kami. Offer prices bagi setiap barangan is valid for purchase min of 2 packs per customer bg diapers.

FREE normal postage bagi semua produk diapers kami. (min 2 packs per customer)

News news news..........

Kami akan meluaskan perniagaan kami dengan jualan pakaian2 bayi berjenama. Nantikan kemunculannya pada May 2010.

Antara jenama-jenama tersebut:
1. Baby GAP
2. Carter
3. SEED
4. Soda
5. Osh Kosh
6. Polo


| Diapers QnA |

Pertanyaan dan Jawapan :

Kepada pengguna baru pasti timbul beberapa persoalan tentang kualiti diaper kami. Di sini kami telah kumpulkan beberapa persoalan yang sering diajukan kepada kami untuk memudahkan rujukan pengguna baru:

1) Kenapa terdapat sesetengah jenama diaper di pasaran yang harganya lebih rendah daripada diaper import yang kami jual?
Memang benar terdapat diaper yang lebih murah di pasaran tempatan tetapi adakah anda telah pastikan kualiti diaper tersebut? Kerana diaper ekonomi tidak boleh dibandingkan dengan diaper berkualiti (PREMIUM). Diaper kami mempunyai kualiti yang sama dengan Mamy Poko atau Huggies. Di supermarket, Mamy poko dijual dengan harga yang tinggi melainkan sewaktu SALE. Tapi diaper kami dijual dengan harga yang berpatutan.
a)   Pastikan material diaper tersebut plastik atau cloth-base?
b)   Kadar resapan diaper berkenaan?
c)   Kekerapan penggunaan dalam sehari?
d)   Jenis tape yang digunakan adakah PE tape atau Magic Tape? 
e)   Lain-lain ciri keselesaan seperti wristband dan leakguard?

2) Kenapa di setiap pack Grade B tiada lambang atau cop jenama diaper tersebut?
Ini adalah kerana setiap jenama terkemuka telah mempunyai hak pengedaran/penjualan di negara-negara tertentu contohnya Malaysia. Jadi walaupun kami mengedar produk yang mempunyai jenama yang sama tetapi ianya adalah melalui pihak ketiga yang membeli secara pukal dan membuat proses repacking di Malaysia. Dengan itu kami tidak berhak menggunakan logo/jenama diaper tersebut untuk tujuan komersial di atas pack diaper tersebut.

3) Adakah terdapat kesan terhadap kulit bayi / kanak-kanak apabila menggunakan diaper kami?
Setiap mana-mana produk diaper yang mahal sekalipun dipasaran tidak menjamin 100% keserasian kepada semua kulit bayi/kanak-kanak. Jadi dengan itu kami juga menjual trial-pack (pack kami sendiri dan bukan pek kilang) 10pcs untuk ibu bapa mencuba terlebih dahulu. Kami member jaminan 100% kepuasan terhadap kualiti dan juga harganya. Belum CUBA Belum TAHU.

Sebarang pertanyaan boleh diajukan terus kepada kami.
danishlittlecloset@gmail.com
Ingin menambah pendapatan secara sampingan?
-Kami juga mengalu-alukan sesiapa yang ingin menjadi agent Diapers. Kami menyediakan khidmat belian secara borong pada harga yang rendah.
Syarat-syarat agent:
1)      First time order : minimum 10 pack (mix of brand)
2)      Repeat order : minimum 8 pack
3)      Email kami di danishlittlecloset@gmail.com untuk mendapatkan katalog dan harga 
4)      Membuat pembayaran penuh sebelum penghantaran dilakukan.
5)      Harga yang ditawarkan secara borong tidak termasuk yuran penghantaran. FREE delivery charges for order of 50 packs. LETS  GRAP !!!!

note: belian borong bagi accessories dan pakaian bayi juga disediakan (tertakluk kepada stock availability)